GLTV de Mast houdt vriendjes en vriendinnetjes toernooi voor goede doel

Op zondag 17 november hield tennisvereniging de Mast uit Geldrop (Coevering) een vriendjes en vriendinnetjes toernooi voor het goede doel. Namelijk Jeugd Sportfonds Brabant (http://www.jeugdsportfonds.nl).

Ieder lid mocht een niet lid introduceren voor een bedrag van € 2,50. In totaal hadden er 35 koppels ingeschreven. Dus met 70 kinderen gingen we om 10.30 uur van start. De rode kinderen (kinderen die tijdens de tennisles met rode ballen spelen) kregen op baan 1 ballen aangespeeld en op baan 2 diverse behendigheid spelletjes. Op de minibaan mochten ze al een echte wedstrijd spelen. De oranje kinderen (kinderen die tijdens de tennisles met oranje ballen spelen) mochten op baan 3 en 4 echte wedstrijdjes spelen en zo ook de groene kinderen (kinderen die tijdens de tennisles met groene ballen spelen). Voor deze kinderen eindigde de dag wel om 12.00 uur vanwege de intocht van Sinterklaas.

De overige kinderen (gele ballen) mochten echte wedstrijden spelen, dit werd afgesloten met finale wedstrijden. Om 14.00 uur kon men nog als afsluiting smullen van een kop vers gemaakte soep. Tussendoor is er nog met de pet rond gegaan zodat op deze dag een bedrag van € 102,50 is opgehaald voor het Jeugd Sportfonds Brabant.

Het was een zeer geslaagde dag. Hierbij willen wij dan ook graag alle kinderen bedanken voor hun deelname en hun ouders voor het supporteren.

Groetjes, Jeugdcommissie tennisvereniging de Mast.