Uit eten in de Coevering

Lekker uit eten bij Cafetaria De Coevering Geldrop 2013Een restaurant waar je een driegangen menu kunt krijgen: die is er toch niet. Dat is het antwoord dat je kunt verwachten als je iemand in de Coevering vraagt of er een restaurant in de wijk is. Maar dat is verleden tijd. Cafetaria de Coevering is langzaam een Restaria aan het worden. De oude vertrouwde kwaliteit voor iedereen die op zoek is naar een cafetaria en een nieuwe kaart voor iedereen die op zoek is naar de echte specialiteiten van het huis, waaronder een driegangen menu.

Jack Willems van Cafetaria de Coevering vertelt dat veel nieuwe klanten verbaasd zijn dat er een gezellig zitgedeelte bij de Cafetaria is waar je prima in kleine en grotere groepen kunt eten. Dat zitgedeelte wordt nu verder uitgebouwd met een kaart met specialiteiten van het huis. Hiervoor is een Ramon aangetrokken. Hij heeft na een opleiding aan De Rooi Pannen, waar hij als zelfstand werkende kok nivo 3 is afgestudeerd, de uitdaging aangenomen om een heerlijke verse maaltijd voor u klaar te maken:

“Wij bereiden onze gerechten vers. Onze kok keurt en koopt elke dag de verschillende ingrediënten zelf. Dat is iets wat je kunt proeven. We hebben gekozen om te werken met een professionele kok en een verse keuken omdat we onze gasten graag willen laten genieten wanneer zij bij ons komen eten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Daardoor onderscheiden wij ons van andere snackbars, friettenten en cafetaria’s. Niet alleen in Geldrop maar ook daarbuiten.

Zo kunt u in ons zitgedeelte even lekker tot rust komen en genieten van onze heerlijke gerechten. Een lekker biertje of wijntje is bij ons natuurlijk ook geen probleem.”

Ramon bereid alles vers voor. Dat geldt voor de soep van de week, de salades en ook de sausen. “Lekker eten voor een goede prijs, en dat dicht bij huis”. Dat is samengevat de nieuwe kaart. “Wil je je voor een betaalbare prijs echt lekker en wat uitgebreider laten verwennen? Maak dan een keuze uit een van onze driegangenmenu’s. 6 voorgerechten, 9 hoofdgerechten en 2 nagerechten maken je avondje uit eten bij Cafetaria De Coevering in Geldrop nog lekkerder dan je misschien had verwacht!” Voor kinderen is er een kindermenu met surprise beschikbaar. Ook kunnen de kinderen even van tafel en spelen in de speelhoek terwijl de ouders gezellig verder eten.

Ondanks de nieuwe kaart hoeven alle mensen die liever “een frietje” eten niet ongerust zijn. Aan het oude vertrouwde cafetaria recept met de afhaalbalie, de USA hamburgers, en de Wereldse schotels blijft gewoon, maar wordt nu uitgebreid met de specialiteiten van het huis.

En ook Ramon is nog niet uitgeleerd. Hij krijgt van de vaste ploeg les in frietbakken. Dat is een handigheid die je op school niet leert. Met Ramon heeft Cafetaria de Coevering een echte kok in het midden die erg veel zin heeft in u te verwennen met heerlijke maaltijden. Neem de proef maar eens op de som en ga genieten van de nieuwe kaart.

Meer informatie kunt u vinden op de vernieuwde website www.cafetariadecoevering.nl.