Autosleutelservice Schoenmakerij Anco

Schoenmakerij Anco heeft een nieuwe service. U kunt nu ook terecht voor vervanging van uw autosleutel met transponder. Moderne auto’s kregen na 1996 een transponder in de sleutel. Hierdoor was het niet meer mogelijk om een nieuwe sleutel te laten maken. De nieuwe sleutel had dan geen transponder en daardoor kon de auto niet gestart worden.

Vanaf 29 oktober levert Schoenmakerij Anco ook sleutels met transponder. Hiervoor is het wel nodig dat u nog een sleutel met werkende transponder heeft. De informatie kan dan worden uitgelezen en overgezet naar een nieuwe sleutel. Dit werkt prima bij oudere auto’s en de wat eenvoudige nieuwe auto’s. Bij veel duurdere auto’s moet de nieuwe sleutel worden aangemeld op de boordcomputer van de auto. Dat is een klus die alleen de garage kan doen.

Twijfelt u dan kunt u altijd met de sleutel langskomen. Schoenmakerij Anco kan de sleutel lezen en direct aangeven of er een nieuwe sleutel gemaakt kan worden. Deze service is veel goedkoper dan een nieuwe sleutel bij de garage bestellen.