Halloween

Halloweentocht Wijkcentrum De DreefHet was gezellig druk in Wijkcentrum De Dreef bij de start van de Halloweentocht door de wijk. Ruim 70 kinderen waren samen met hun ouders naar De Dreef gekomen om een avond lekker te griezelen.

De vrijwilligers van De Dreef hadden hun best gedaan om iedereen van zoveel mogelijk gegriezel te laten genieten. Lieve heksen met snoep werden afgewisseld door engerds die uit de struiken kwamen springen. Meestal met een hoop lawaai. De gillende kinderen staken de overige kinderen van de groep weer aan en zo was het een gegil alom.

Het spannendste deel lag te wachten in het Eikenlaantje. Een griezelige spandoek over de weg, geen hand voor ogen zien, een grote auto die opeens startte en met veel lawaai en verlichting iedereen schrik aanjoeg. Na het Eikenlaantje kwam men nog 2 knuffelspoken tegen en na een uurtje gegriezel kwam De Dreef weer in zicht.

Elk jaar een beetje groter en beter is het motto van de Halloweentocht van Wijkcentrum De Dreef. En aan de reactie van de deelnemers te horen slaagt men daar goed in. Dit was de beste Halloweentocht ooit. Dat belooft wat voor volgend jaar.

Bekijk onze ruime foto-serie.