26 ste playbackshow van De Doorzetters

Op Zaterdagavond 2 november vindt er al weer de 26 ste playbackshow van de Doorzetters plaats in Wijkcentrum De Dreef.

Wij kunnen deze avond mede organiseren dank zij onze sponsoren. Op deze avond treden de deelnemers dan op voor hun ouders familie, sponsoren en andere belangstellenden. Het is ieder jaar weer een bijzondere gebeurtenis die u niet mag missen. Natuurlijk komt het Hollandse lied veelvuldig aan bod. Maar ook andere buitenlandse artiesten kunt u aldaar bewonderen. De artiesten die optreden worden ook steeds beter, wellicht omdat de meeste al vele jaren bij ons optreden. In de pauze zal een zangeres optreden die goed bekend bij onze eigen artiesten. Om te weten wie dat is: ja kom dan luisteren en genieten op 2 november in De Dreef. Er is ook een jury die de artiesten zullen beoordelen. En kent u haar nog Trea Dobs ja ook zij zal in de jury zitting nemen. Naast Dirk van Weert van de Broakese Zotten en Cor Schonhoff van die Tiroler Schurzenjager.

Als u ook nog op wilt treden dat kan, maar dan moet u wel even contact opnemen met Jan van Bussel 040-2850146 of per via E mail j.bussel55@chello.nl.

Dit mag u niet missen

Wilt u ook genieten van een bijzondere avond entertainment waarbij onze Doorzetters zelf de artiesten zijn. Kom dan op 2 november om 19.30 uur naar Wijkcentrum De Dreef in de Coevering. De zaal is open vanaf 19.00 uur en u kunt er genieten van deze bijzondere optredens.