Open dag De Dreef en Braderie Coeverie

Braderie CoeverieHet is een echte traditie aan het worden op de laatste zondag van de maand september: de braderie Coeverie van Winkelcentrum Coevering in combinatie met de Open Dag van Wijkcentrum De Dreef. Op zondag 29 september is het grootse evenement, voor jong en oud is er die dag weer veel te beleven.

Op het parkeerterrein tussen het wijkcentrum en het winkelcentrum is van alles te doen. Leuke kraampjes en buitenoptredens. Het Winkelcentrum is open en binnen kunt u ook een aantal kraampjes vinden. Binnen en buiten De Dreef presenteert een aantal verenigingen zich.

Braderie Coeverie start om 11.00 uur op zondag 29 september. Vanaf dat moment is iedere winkel in het winkelcentrum en de braderie geopend. Wijkcentrum De Dreef is vanaf 10.00 uur geopend. De podiumactiviteiten beginnen om 12.30 uur. Sluiting van de winkels en braderie is om 17.00 uur.

Op het podium bij De Dreef zijn er diverse optredens. Zo presenteert countrydansgroep The Wolf Spirit zich, is er een demonstratie boogie woogie en optredens van zanger Ricardo en zangeres Lindsey. Ook percussiegroep GMC en orkest 3ofUs geven een optreden. Er is en Rad van Fortuin met mooie prijzen, de opbrengst hiervan gaat naar jeugdactiviteiten van De Dreef.

Daarnaast presenteren diverse verenigingen en organisaties die ‘thuis’ zijn in De Dreef zich tijdens de open dag. Fotoclub De Dreef houdt in het wijkcentrum een expositie.

Coeverie
In het winkelcentrum Coevering kraampjes met oude ambachten, aanbiedingen van winkeliers en nog veel meer.