Tai Chi in De Dreef

Start: vrijdag 23 augustus 10:00 tot 11:00.

Tai Chi is een eeuwenoude bewegingsleer die ontwikkeld is in China en bekend staat om zijn langzame en vloeiende bewegingen.

Mijn naam is Maaike en ik geef Tai Chi les op maat. Dat wil zeggen dat ik op toegankelijke wijze Tai Chi aanbied voor mensen met een fysieke beperking.

Dat Tai Chi meer brengt dan een leuke activiteit ondervond ikzelf toen ik te maken kreeg met fysieke beperkingen en chronische pijn. Door het beoefenen van Tai Chi hervond ik steeds meer mijn (letterlijke) balans en een manier om om te gaan met pijn en vermoeidheid. Het is ondertussen een onderdeel van mijn dagelijkse leven. Tai Chi ondersteunt maar is vooral ook leuk om te doen. Het lijkt me leuk deze ervaring met andere mensen te delen.

Elke vrijdagochtend is er les in Tai Chi van 10:00 tot 11:00 uur, waarbij rekening wordt gehouden met de mogelijkheden en het tempo van de cursist. In de cursus komen de volgende zaken aan bod: Ontspanning, balans, ademhaling en lichaamsbewustzijn.

Er is altijd de mogelijkheid tot een gratis proefles. Mocht u interesse hebben dan kunt u altijd even binnen lopen op de vrijdagochtend vanaf 9:45 ben ik persoonlijk aanwezig. Voor de lessen is het belangrijk dat u makkelijk zittende sportkleding draagt waarin u vrij kan bewegen. Eerdere ervaring is niet nodig, de zin om te leren en een open mind wel.

Zie ook www.facebook.com/pages/Tai-Chi-in-de-dreef