Gezocht: Chauffeurs voor de Buurtbus Geldrop-Mierlo

Gemeente publicatie 15 juli 2013

In Geldrop-Mierlo gaan twee Buurtbussen in een uurdienst rijden. De bussen komen op werkdagen op plaatsen die lijn 10 en/of lijn 20- 24 niet aandoen. Om dit goed te kunnen organiseren, zijn we op zoek naar chauffeurs die op vrijwillige basis een dagdeel van vier uur in de week met een acht-persoons busje de routes binnen Geldrop en Mierlo willen rijden.

U rijdt met maximaal acht, niet rolstoelafhankelijke, passagiers in een busje op tijd langs een vastgestelde route in de wijken van Geldrop en Mierlo. Reiskosten van de passagiers worden via de OV-chipkaart verrekend. De busjes rijden niet in de avonduren en ook niet in het weekend.

Iets voor u?

Heeft u belangstelling en heeft u (misschien door omstandigheden) een aantal uren in de week over, meldt u zich dan als vrijwilliger aan. We vragen van de kandidaten dat zij:

– een geldig rijbewijs (minimaal B) hebben;

– bereid zijn periodiek een medische keuring te ondergaan;

– met een instructeur een proefrit met uitleg willen rijden.

Meer informatie

Voor meer informatie of rechtstreekse aanmeldingen neemt u via e-mail contact op buurtbusgm@gmail.com of via telefoonnummer 06 252 360 08.

Een gedachte over “Gezocht: Chauffeurs voor de Buurtbus Geldrop-Mierlo

  1. Inju 23/08/2013 / 10:06

    Doet de buurtbus in Geldrop dan ook via de Coevering haltes het station Geldrop aan? Daar zou ik, samen met veel andere bewoners, dankbaar gebruik van maken.

    Like

Reacties zijn gesloten.