Verbouwplannen?

Verbouwplannen? Of droomt u van een energieneutraal huis? Dan kunt u zich nu aanmelden voor een regionale cursus ‘Hoe (ver)bouw ik mijn huis vol energie?’. De cursus, die in het najaar wordt gehouden in de regio Eindhoven, is bestemd voor particulieren en biedt een praktische handleiding om van een droom, via ontwerp naar uitvoering te komen. De cursus is een uitgelezen kans om in contact te komen met andere woningeigenaren, waarmee u van gedachten kunt wisselen en informatie en ervaringen kunt uitwisselen.

Inspiratie opdoen
Een Huis vol Energie (www.huisvolenergie.nl) is een internetplatform voor particuliere woningeigenaren die de ambitie hebben hun huis energieneutraal te (ver-)bouwen. Het platform ondersteunt mensen met energiezuinige ambities om elkaar te ontmoeten en ervaringen met elkaar te delen. Een Huis vol Energie kan u inspiratie bieden met voorbeelden van energiezuinige woningen. U kunt bovendien vragen stellen aan communityleden, u kunt hulp vragen bij uw eigen woning en u kunt meer te weten komen over te nemen maatregelen op bijvoorbeeld het forum.

Cursus helpt u op weg
Meer weten over de cursus ‘Hoe (ver)bouw ik mijn huis vol energie?’ – oftewel ‘Hoe maak ik mijn energieneutrale droom waar?’ Kijk voor meer informatie op www.hoebespaarikenergie.info. Op deze regionale website vindt u ook tips om uw huis energiezuiniger te maken en informatie over subsidies zoals de zonnepanelenregeling van het Rijk.

Samen werken aan een energieneutrale regio!