De allerlaatste vrijmarkt op 30 april 2013

Dinsdag 30 april vanaf 08.00 – 17.00 uur organiseert Wijkcentrum De Dreef de allerlaatste Vrijmarkt op Koninginnedag. Omdat er een toenemende belangstelling is voor de Vrijmarkt wordt het marktgebied vergroot, zodat iedereen weer een plaatsje kan vinden. Ook wordt ons gezellig buitenterras weer geopend. Als extra service komt er een groot scherm in De Dreef, daar kunt u live de troonswisseling in Amsterdam volgen, zodat niemand dit hoeft te missen.

Reglement:

Een vrijmarkt is een markt waarop particulieren zonder te betalen of te reserveren hun handelswaar mogen verkopen. De vrijmarkt is verboden voor professionele handelaren. De vrijmarkt start op Koninginnedag 30 april om 08.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Voor de start van de vrijmarkt mag u nog geen standplaats innemen, goederen uitstallen of markeringen op de parkeerplaats aanbrengen. Aanwijzingen van de organisatie of de politie moet u opvolgen. Verkoop van drank of etenswaar is verboden. Er mag alleen gehandeld worden op het door de organisatie aangegeven gebied. Dus ben er op tijd bij, want de ruimte is beperkt. Na afloop worden de deelnemers geacht om geen rommel en handelswaar achter te laten.

Jeugdactiviteiten

Zoals jullie gewend zijn, is er ook weer aan de kinderen gedacht. Er komt een geweldig springkussen van wel 4 bij 6 meter, waarvan jullie gratis gebruik mogen maken. Ook is er een snoepkraam.

Tot ziens op donderdag 30 april.

In 2014 komt er ook weer een vrijmarkt, maar dan op Koningsdag d.d. zaterdag 26 april.