Benefietconcert voor KIKA

Het zal u inmiddels niet ontgaan zijn dat er een nieuw ziekenhuis gebouwd gaat worden voor KIKA, kinderen met kanker. Daarom wordt er door E&R Entertainment een benefietconcert georganiseerd. Dit concert gaat plaatsvinden op 18 mei 2013 in zaal

Hoog & Droog te Geldrop, de nieuwe eigenaars van de zaal hebben deze belangeloos beschikbaar gesteld voor dit goede doel. Ook zullen er diverse artiesten te horen en te zien zijn zoals oa. Stanley Hazes, Danny Canters, Eric van der Sommen, Eric Baghuis, Lesley linch, Maarten Verrhees, John Hospel, en feestzanger Irvine, dit alles zal muziekaal omlijst worden door niemand minder dan DJ Vivaro. Het beloofd een waar spektakel te worden.

Bent u al in de stemming gekomen en wilt u ook uw “steentje ” bijdragen? Dan bent u van harte welkom op 18 mei 2013 vanaf 20.00 uur in zaal Hoog & Droog, Winkelcentrum Coevering 32A in Geldrop. Kaarten voor deze avond zijn in de voorverkoop voor euro 7,50 te bestellen via info@ericvandersommen.nl, aan de kassa kosten de kaarten euro 10,-. Ook de opbrengst van de kaarten komt geheel ten goede voor KIKA.