Een Super Ladies Night

Ladies Night in Hoog en Droog 2013Ienz Hair DeZign werd uitgenodigd door Bianca de Vet van Hoog en Droog om deel te nemen aan de Super Ladies Night avond. Dan is er de vraag, wat gaan we doen. Vanzelfsprekend hebben we de 13 mannequins, van de modeshow van een prachtig kapsel voorzien. Maar dat gebeurde natuurlijk al laat in de middag. We hadden zoiets van, er moet een extra toevoeging zijn.

Toen stuitten we op stichting haarwensen, een organisatie die haren inzamelen voor kinderen met kanker zodat zij ook een mooie en betaalbare pruik kunnen aanschaffen. De weken ervoor al veel promotie gemaakt en we hadden al zo`n 8 staarten verzameld. Die waren van mensen die bij ons in de salon hun haar lieten knippen en hier graag aan mee wilden werken. Daarna is er een extra oproep gedaan. Iedereen die op 13 april haar, of zijn haar wilde schenken, werd gratis geknipt.

Eerste instantie hadden nog maar één vrijwilliger, maar toen ons aller Wijkblad Coevering toch nog op vrijdag huis aan huis bezorgd werd, meldde zich spontaan die avond nog 3 haardonoren. Geweldig.

In totaal hebben we nu 12 prachtige staarten, daar kunnen we weer veel kinderen blij mee maken. Dus iedereen die hier aan heeft mee gewerkt, heel hartelijk bedankt, namens stichting Haarwensen, en team IenZ Hair DeZign.

IenZ Hair DeZign