Een nieuwe koning, de burgemeester leest voor

2012: niet alleen jaar van de koning, maar ook jaar van het voorlezen.Voorlezen is het leukste dat er is. Om te doen en om naar te luisteren. Daarom komt de burgemeester het doen. En komen de kinderen luisteren.

Op zaterdag 27 april om 11.00 uur in alle vestigingen van bibliotheek dommeldal. Burgemeester Donders kan natuurlijk niet in 2 bibliotheken tegelijk voorlezen, daarom leest zij voor in Geldrop en wethouder Steenbakkers in vestiging Mierlo.

Koninklijk

Voorlezen komt voor in de beste kringen. Zo las de koningin regelmatig voor aan Willem-Alexander. En Maxima leest iedere avond voor aan de prinsessen.

Prinsen en prinsessen

Over prinsen en prinsessen gaat het deze zaterdag. Want onze burgemeesters lezen voor uit een boek over prinsen en prinsessen. Alle kinderen tot ongeveer 8 jaar, zijn vanaf 11.00 uur welkom in de bibliotheek om te komen luisteren. Kom je wel op tijd? De burgemeesters hebben het die dag erg druk, dus ze gaan op tijd weer verder. Laten we de burgemeesters eens flink verrassen en kom verkleed als prins of prinses. Wat zal die burgemeester opkijken. Met zoveel koninklijke kinderen in de gemeente.