Waar is het ei?

Zoek en vind de eierwekker, dat is bereslim.

Op woensdagmiddag 27 maart is het eieren zoeken, in de 4 vestigingen van bibliotheek dommeldal. Kinderen van 3 tot 7 jaar mogen van om 15.00u komen speuren tussen de boeken en in de kasten. En tussen de verstopte chocolade eieren is ook nog ergens een verstopte eierwekker. Wie de eierwekker vindt. . . . mag een jaar lang gratis en online Bereslimme prentenboeken lezen. Een leuke en lekkere paasactie, die is bedoeld om weer eens aandacht te trekken naar het digitale prentenboek- programma Bereslim.

Bereslimme boeken

Bereslimme boeken zijn hartstikke leuk om thuis te “lezen”, of op school. Èn in de bieb. Op een speciale pc in de peuterhoek komen Bereslimme boeken (digitale prentenboeken ) tot leven. Voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Heerlijk opgaan in een digitaal prentenboek, met kleurrijke platen, met muziek en gesproken tekst en geluidjes. Op een speelse eigentijdse manier leren peuters en kleuters zo veel nieuwe woorden en begrippen. Bereslim dus!

Bereslimme bieb

Via de website http://www.bereslim.nl is veel informatie te vinden over deze digitale prentenboeken. Maar het is nèt zo leuk om samen met uw peuter eerst in de bibliotheek eens kennis te maken met Bereslimme boeken. Meer informatie geven de bereslimme medewerkers van de bibliotheek.

Bereslim, die bibliotheek!