Kunstfair op Landgoed Kasteel Geldrop

Op zaterdag 23 en zondag 24 maart organiseert Kasteel Geldrop een indoor kunstfair in de stijlkamers van het kasteel en de bovenverdieping. Beide dagen zijn de deuren open tussen 13.00 en 17.00 uur, toegang gratis. Om 13.00 uur op zaterdag 23 maart opent baron Pieter van Tuyll van Serooskerken, kleinzoon van de laatste barones, de kunstfair door het onthullen van een schilderij. De kunstfair zal in de toekomst de naam krijgen van de schilderes van dit doek.

De kunstenaars komen voornamelijk uit de regio Eindhoven. Bij het kiezen van de deelnemers is gestreefd naar werk van grote kwaliteit en diversiteit. De stijlkamers blijven onveranderd ingericht tijdens de presentatie al zullen hier en daar schilderijen en oude antieke decoraties vervangen zijn door hedendaagse kunst.

De deelnemende kunstenaars zijn: Petra van den Bos met keramiek; Heleen Brinkman, lino en beeldhouwen(labyrint); Ineke van der Burg met schilderijen en keramiek; Willy van Bussel met porselein; Susanne Groeneveld, schilderijen; Mieke Kerkhofs, tekeningen; Tilly Kraaijvanger, edelsmid; Marlies Lavarack, story chains; Annie van Look, viltkunstenaar; Marjan Smit met glaskunst, Roger Vaessen, schilderijen; Wil Westerweel, fotografie; Harm van der Zeeuw, keramiek en tenslotte Helmi Bronswijk met bloemsierkunst.