Aantrekkelijke voorjaarsactie bij tennisvereniging de Mast

Lijkt het u leuk om in deze gezellige sfeer een bal te komen slaan of om in de kantine de wedstrijd na te bespreken onder het genot van een drankje? Word dan nu lid! Tennisvereniging GLTV de Mast in Geldrop geeft nieuwe leden namelijk korting. Wordt u in 2013 lid, dan krijgt u van de vereniging twee maanden gratis lidmaatschap en hoeft u geen inschrijfgeld ter waarde van €12,50 te betalen.

Bijzondere aandacht bij de vereniging krijgt de jeugd. Een aparte jeugdcommissie organiseert diverse activiteiten, waaronder het jaarlijkse jeugdkamp.

Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 april 2013 tot en met 31 maart 2014. De jaarcontributie vanaf zeventien jaar bedraagt 140 euro, jeugdleden betalen de helft. Kijk voor meer informatie eens op de site: www.de-mast.nl.

Twaalf kunstgrasbanen voorzien van verlichting, een kantine beheerd door vrijwilligers en 650 gezellige leden maken al deel uit van tennisvereniging GLTV de Mast in Geldrop. Het hele jaar door worden er door vrijwilligers van verschillende commissies activiteiten georganiseerd. De vereniging wordt door de leden dan ook gezien als een vereniging waar plezier voorop staat. Daarnaast organiseert de club ook verschillende interne competities op hoog en laag niveau.

Wilt u kennis maken met de vereniging of met de sport? Probeer dan acht proeflessen voor veertig euro van tennisschool Stijn Willekens. Voor de jeugd is het ook mogelijk vijf gratis lessen te volgen op vrijdagavond. Kom hiervoor eens langs. Er is een vrije inloop voor basisschooljeugd van 18:15 tot 19:00 en middelbare schooljeugd van 19:00 tot 20:00. Een racket kan geleend worden.

Als vereniging doet de Mast mee met de open tennisdagen van 23 maart tot en met 1 april. Daarnaast organiseert de vereniging op 24 maart een junior-senior toernooi, kunt u op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 terecht voor jeugdtennis en op 1 april het paastoernooi. U bent van harte welkom op ons tennispark aan de Bosrand 125 (net vóór het viaduct over de A67 op weg naar manege Meulendijks) om op deze dagen de sfeer te proeven van onze vereniging.