Lenen loont!

Gratis met de bibliotheek naar het Spelebos in Best

Bibliotheek dommeldal start dit jaar met een nieuwe spaaractie voor jonge lezertjes. Als zij in februari, maart èn april boeken, tijdschriften of games lenen bij de bieb, sparen ze voor een gratis toegangskaartje voor museum het Spelebos in Best.

Drie tot en met twaalf jaar

Alle kinderen van drie tot en met twaalf jaar, die lid zijn van bibliotheek dommeldal, kunnen meedoen aan de actie Lenen loont. In de bibliotheek liggen de gratis spaarkaarten klaar. Wanneer ze drie aaneengesloten maanden iets lenen bij de bibliotheek, krijgen ze elke keer een stempel op de stempelkaart. En vanaf april tot en met eind mei geldt de volle stempelkaart als toegangskaartje voor het Spelebos.

Nog geen lid van de bibliotheek? Het lidmaatschap is gratis voor kinderen tot en met twaalf jaar.

Actievoorwaarden

De spaaractie loopt van 1 februari tot en met 30 april. Een toegangskaartje (voorzien van drie stempels) is geldig voor één kind, van 1 april tot en met 31 mei 2013. En per kind dient minimaal één volledig betalende volwassene mee te gaan. Bibliotheek dommeldal werkt bij deze actie samen met een aantal andere bibliotheken uit de regio. Kijk voor meer informatie op http://www.bibliotheekdommeldal.nl