Open Podiumconcert “Wind”

Op zondag 3 februari spelen drie jonge muzikanten ter gelegenheid van het Open Podium op Kasteel Geldrop. Dit trio wordt gevormd door Irene Carpentier (sopraan), Wouter Vande Ginste (piano) en Erwin Muller (klarinet). Aanvang 12.30 uur, entree gratis, vrijwillige bijdrage welkom.

Wouter is gastrepetitor aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, Erwin en Irene vervolmaken zich er. Alle drie zijn ze ook collega docenten aan de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord te Tielt. Het trio wordt ondersteund door het nieuwe Vlaamse Productiehuis Rubus Productions, kijk op http://www.rubusproductions.be.

Hun repertoire en interesse spreiden zich uit over vele domeinen. Ditmaal gaat het trio voor een vroeg-romantische inslag. Zij brengen een programma onder de naam ‘Wind’ met liederen van Weber, Schubert en Spohr. Frisse en zwoele melodieën worden afgewisseld met meer stormachtige gedeeltes. Lied en opera worden verenigd in een vrij klassiek kader.

Reserveren is wenselijk via openpodiumkasteelgeldrop@gmail.com wegens het beperkt aantal zitplaatsen in de Trouwzaal en Blauwe Kamer.