Waar kunnen de jongeren naar toe?

We kregen de volgende reactie op ons artikel over Buurtpreventie waarin gemeld werd dat jongeren zich niet in speeltuintjes mogen ophouden na zonsondergang:

“Nou dan mogen ons ook wel eens vertellen waar we wel kunnen zitten want overal waar we staan en komen krijgen we politie op onze dak en dat noemt zich een pilot wijk nou eigenlijk onterecht want de jeugd word zo dus kei hard weg gejaagd overal!!”

Wie heeft op deze reactie antwoord?

5 gedachtes over “Waar kunnen de jongeren naar toe?

 1. Inju 27/11/2012 / 16:15

  Mijn inziens vind ik dit een mooi punt om mee te nemen in het wijkoverleg/Samen Werkt.

  Like

 2. Jonathan van Hout 27/11/2012 / 16:30

  Hoi! Voor jongeren die zich vervelen in de avonduren (maar ook in de middag) hebben we bij het jongerenwerk een heel programma opgezet;

  op de maandagavond is er een meidenavond, dinsdagavond gratis kickboxtraining bij topfit, woensdag een inloop in het jongerencentrum de lounge (tegenover het weverijmuseum) EN kickboxtraining. Donderdagavond hebben we ook een inloop en weer kickboxtraining..

  Heb je vragen of wil je meer weten, kom gerust langs! We hebben een mooie flyer waar dit duidelijker op staat. Wil je weten waar jij en je groep mogen hangen, kom dan zeker een kop thee drinken, dan kunnen we samen bespreken waar je wel of niet mag staan. Je kan ook een mailtje sturen naar jonathan.vanhout@levgroep.nl

  groetjes Team Jongerenwerk

  Like

 3. wbc-actueel 27/11/2012 / 20:44

  Graag horen we van de jongeren welke voorzieningen zij wensen. Inderdaad kan het wijkoverleg in combinatie met Samen Werkt kijken of we mee kunnen helpen in faciliteren van deze voorzieningen.

  Like

 4. Lies 05/12/2012 / 16:23

  Om deze reden hopen we een steentje aan bij tedragen, sinds 3 maanden geleden kun je elke LAATSTE vrijdag van de maand in wijkcentrum de Dreef terecht, voor de jeugd 12+ vanaf 20.30 uur op de Chil-inn avond
  Je kunt er van alles doen samen;
  Muziek,games, darten en zo veel meer, vraag er naar
  en we zien je in wijkcentrum de Dreef

  Like

 5. elias 19/01/2013 / 21:03

  Jonathan van hout ik wil niet lullig doen maar ik wil graag tussen normale jongeren kunnen zitten en die tijden die jij op noemt dan kunje daar alleen maar tuig vinden en daar heb ik dus totaal geen zin in enige nuttige voor mij hier is niks doen werken en wijkcentrum de dreef, dat is hoe ik het de laatste keren heb gezien.

  gr elias buurtbewoner CoeveringWest

  Like

Reacties zijn gesloten.