Beurs “Natuurlijk” Gezond in wijkcentrum ‘de Dreef’

Op zondag 18 november organiseert De Sprong, centrum voor persoonlijke ontwikkeling, voor de derde keer de beurs “Natuurlijk” Gezond. De beurs vindt plaats in wijkcentrum De Dreef, op de Willem Barentszweg 69, bij winkelcentrum de Coevering in Geldrop. De beurs is van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang bedraagt €2,00.

Op deze dag kunt u allerlei informatie krijgen over verschillende vormen van complementaire gezondheidszorg in de regio. Er worden lezingen, demonstraties, massages en andere korte behandelingen gehouden. Op de website van De Sprong http://www.desprong-geldrop.nl vindt u alle deelnemers.

  • Heeft u gezondheidsproblemen op lichamelijk, emotioneel, mentaal of spiritueel gebied?
  • Wilt u op een natuurlijke manier werken aan uw gezondheid?
  • Weet u niet welke complementaire methode bij u past?
  • Bent u benieuwd naar het grote aanbod aan verschillende natuurlijke therapieën?

Dan is de beurs “Natuurlijk” Gezond iets voor u!

Tijdens deze beurs presenteren verschillende therapeuten op het gebied van complementaire gezondheidszorg uit de regio zichzelf en hun werkwijze. U kunt kennismaken met de grote diversiteit aan mogelijkheden van de complementaire gezondheidszorg. Door middel van informatie, lezingen, demonstraties en korte behandelingen kunt u ‘proeven’ van de verschillende methoden, om er zo achter te komen welke het beste bij u past. En welke methode u kan helpen op uw weg naar gezondheid.

De volgende methoden zijn vertegenwoordigd op de beurs: energetische therapie, bowen techniek, NEI-coaching, Holistic pulsing en thaise massage, psycho-analytische hypnotherapie, fasciatherapie, babytherapie, cranio-sacrale therapie, kruidengeneeskunde, acupunctuur, massagetherapie, bioresonantie, shiatsu, prognos, guasha, sensi-therapie, dornmethode, homeopatie, totaal balans, reiki, NAET, transpersoonlijke therapie, feldenkrais, mindfulness, ademtherapie, coaching, engelentherapie, paranormale therapie, natuurgeneeskunde, touch of matrix en voetreflexologie.