‘KiesJeKunst’ weekend in ‘de ruimte’

In ‘de ruimte’, in het oude postkantoor aan de Molenstraat 2 in Geldrop, is in het weekend van 27 en 28 oktober 2012 heel veel kunst van 25 kunstenaars tegen een zeer aantrekkelijke maximumprijs te koop.

Bijzondere koopjes

Voor u dé gelegenheid tijdens dit ‘KiesJeKunst’ weekend een bijzonder, uniek en exclusief kunstwerk te kopen. De prijs voor elk kunstwerk zal niet duurder zijn dan € 300,00. Dus de kans op bijzondere koopjes is voor u ruim voldoende aanwezig.

Omdat ‘de ruimte’ werkt met vrijwilligers en zonder winstoogmerk, kunt U rechtstreeks bij de kunstenaar kopen, waarbij geen verkoopcommissie hoeft te worden afgedragen aan ‘de ruimte’. U kunt uw aankoop ook meteen meenemen. Een leuke cadeautip voor de komende feestdagen!

Sinds 2008 heeft ‘de ruimte’ aan zo’n 160 kunstenaars gelegenheid gegeven hun werk te exposeren. Daarvan zullen er 25 aanwezig zijn met veel, zowel bekend als onbekend werk.

KiesJeKunst weekend

Ook het weekend van 27 en 28 oktober 2012 is ‘de ruimte’ gratis toegankelijk. De sfeer in ‘de ruimte’ is zoals altijd informeel en gezellig. U kunt op uw gemak en ongestoord rond kijken.

Ruimere openingstijden

In het ‘KiesJeKunst’ weekend is ‘de ruimte’ extra lang open. U bent van harte welkom op zaterdag 27 oktober en zondag 28 oktober 2012 van 10 uur tot 17 uur. U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein naast het gebouw. De ingang van het parkeerterrein vindt u links van het gebouw door de spijlenpoort.

Meer informatie over de deelnemende kunstenaars kunt U vinden op de website:  www.efekkes.nl/deruimte.