Optreden Senioren Blaaskapel

Al vele jaren geeft de Senioren Blaaskapel in de maand november een Goodwill concert voor haar sympathisanten. Daarom zal deze blaaskapel op zondagmiddag 4 november haar vrolijke muziek opnieuw in ons gezellig centrum laten klinken. Een middag muziek voor elk wat wils.

Deze oudere muzikanten maken er een gewoonte van om overal waar zij hun muziek laten horen er een gezellige boel van te maken. Sinds 1973 hebben zij zich oorspronkelijk toegelegd op de traditionele Duits, Oostenrijkse en Tsjechische blaasmuziek maar al vele jaren wordt deze muziek aangevuld met evergreens en allerlei populaire melodieën. Voor de meeste uitvoeringen zijn deze muzikanten te vinden in onze verzorgingshuizen waar zij regelmatig optredens verzorgen. Maar ook bij allerlei feestelijke gelegenheden zoals jubilea e.d. weten zij de juiste stemming te brengen. Daardoor verzorgen zij jaarlijks meer dan twintig malen een concert. Tegen een geringe onkostenvergoeding kunnen zij overal op vrijwel elk moment voor de juiste stemming zorgen. En voor haar grote trouwe aanhang geven deze muzikanten jaarlijks drie concerten.

Ook met uw feest gezellige muziek.

En heeft U een feestelijke gebeurtenis te vieren. En wilt U dat gezellig doen.

Deze muzikanten zijn altijd bereid om tegen een kleine vergoeding Uw feest met gezellige muziek op te luisteren. Als U daar de ruimte voor heeft zijn zij daartoe graag bereid. Voor Gouden bruiloften e.d. doen zij dat op verzoek zelfs gratis. Maar U moet daar wel zelf tijdig om verzoeken, deze muzikanten dringen zich niet op.

Een middag gezellig uit.

Voor U als bewoner van onze wijk is dit concert een mooie gelegenheid om eens een middag kennis te maken met enkele uurtjes gezellige muziek. De toegang tot dit concert is geheel gratis en de muzikanten heten U vanaf 14.15 uur van harte welkom.

Tot ziens in De Dreef