Opknapbeurt parkeerplaatsen bij Coeveringse flats

Informatie van de gemeente:

Op woensdag 10 oktober starten we met het opknappen van de parkeerplaatsen bij de flats aan de Pieter Nuytsstraat, Admiraal Byrdstraat, Carpinistraat en Livingstonestraat. De werkzaamheden worden in 7 werkvakken opgedeeld. De uitvoering duurt per werkvak/parkeerplaats 5 tot 7 weken, het laatste werkvak is naar verwachting 5 juli 2013 klaar.

Bereikbaarheid

Tijdens de uitvoering is een werkvak afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer. Voor de flats langs handhaven we een voetpad van ten minste drie tegels breed, tot we starten met de aanleg van het nieuwe trottoir. Door de parkeerplaatsen na elkaar aan te pakken, proberen we de loopafstanden en parkeerproblemen tijdens de uitvoering te beperken.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Bas van Lieshout van de afdeling Ruimte. Hij is tijdens kantooruren te bereiken via telefoonnummer 14 040.

Een gedachte over “Opknapbeurt parkeerplaatsen bij Coeveringse flats

 1. Fam de Weijer 01/10/2012 / 15:53

  Wij begrijpen niet goed wat er opgeknapt moet worden.??
  Parkeerplaatsen zijn er voldoende!,de bossen om onze flat
  zijn gezond en in goede staat.Wij zijn allemaal blij dat we lekker veel groen is,en wat doet de gemeente(en de woningbouw)zoveel mogelijk kappen die handel.Er zijn bomen die staan er misschien al 40-50 jaar of meer, en wat doet de gemeente,omkappen!De smoes wordt gemaakt,uitdunnen dat bos dan groeit alles beter.Dit bos staat er al tig jaren,en nog zeker een keer zolang als jullie er van af blijven.Bewoners hebben de bossen tussen
  de flats door een protest kunnen sparen voor omkap,maar dit zal door de gemeente wel door gedrukt worden.
  De gemeente geldrop is erg goed in het betere snoei- en kapwerk.Laat het toch gewoon een natuurlijk bos blijven of in iedergeval worden.Of moet de gemeentekas misschien gespekt worden door hout verkoop??.
  Met vriendelijke groet
  Een tegenstander van dit alles.
  Hans de Weijer
  Pieter Nuytsstraat 136
  5665JJ Geldrop

  Like

Reacties zijn gesloten.