Rioolverzwaring Laan der vier Heemskinderen

Nieuws van de gemeente:

Op maandag 1 oktober beginnen we met het vervangen van het oude hoofdriool aan de Laan der vier Heemskinderen. Het gaat om het riool in het noordelijke fietspad, tussen de Roelantlaan en de Willem Barentszweg. De werkzaamheden bestaan uit het opbreken van de verharding van het fietspad, het opbreken of volschuimen van het oude riool, het aanleggen van een groter nieuw riool en het aanleggen van nieuwe bestratingen van het fietspad. De uitvoering gaat naar verwachting tot begin december duren.

Om de werkzaamheden uit te voeren zijn de onderstaande afsluitingen noodzakelijk:

Afsluiting aansluiting Roelantlaan

De aansluiting van de Roelantlaan met de Laan der vier Heemskinderen wordt van maandag 1 tot vrijdag 19 oktober afgesloten voor al het verkeer. De panden aan de Roelantlaan zijn tijdens deze periode bereikbaar via de Reinoutlaan.

Afsluiting noordelijke rijbaan Laan der vier Heemskinderen

De noordelijke rijbaan van de Laan der vier Heemskinderen (van winkelcentrum Coevering richting de rotonde bij de Dommeldalseweg) is voor al het verkeer afgesloten van maandag 22 oktober tot eind november. Het verkeer vanaf het winkelcentrum naar de Dommeldalseweg wordt omgeleid via de Willem Barentszweg en de Goorstraat.

Afsluiting Willem Barentszweg

Het hoofdriool wordt vervangen tot aan het winkelcentrum. Hiervoor moet de Willem Barentszweg tijdelijk worden afgesloten. Deze werkzaamheden vinden naar verwachting eind november plaats. Zodra de exacte periode van de afsluiting bekend is, informeren we u hierover.

Het fietsverkeer vanaf het winkelcentrum en de Willem Barentszweg naar de rotonde Laan der vier Heemskinderen/Dommeldalseweg wordt omgeleid via het zuidelijk fietspad van de Laan der vier Heemskinderen.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Gideon Kanters van de afdeling Ruimte. U kunt hem tijdens kantooruren bereiken via telefoonnummer 14 040.