Expositie Voyage op Kasteel Geldrop

Op zondag 9 september om 14:30 uur opent in Kasteel Geldrop een nieuwe kunstexpositie genaamd VOYAGE. U treft werk aan van drie beeldend kunstenaars die zich tijdens hun reizen hebben laten inspireren door landschappen, dorpen en steden in Europa.

VOYAGE duurt tot einde oktober en laat werken zien van; Tom Lonnee, geboren op 22-04-1961 in Den Haag, wonend in Tilburg. Tom Lonnee exposeert aquarellen; pure en snelle impressies van de dorpen, pleinen en landschappen die hij tijdens zijn reizen door Europa tegenkomt, zo blijven de landschappen krachtig en spontaan; Maarten de Kok, geboren op 10-05-1960 in Roermond, wonend in Eindhoven exposeert naast landschappen in aquarel ook impressionistische olieverf schilderijen; Yvon van Rijswijk, geboren op 08-09-1962 in Eindhoven is gespecialiseerd in moderne, abstracte werken in gemengde techniek. Yvon van Rijswijk zal tijdens de VOYAGE expositie niet alleen schilderijen tentoonstellen maar ook recent fotografisch werk gemaakt in Italië en Frankrijk.

VOYAGE opent op zondag 9 september om 14:30 uur. U bent van harte welkom om kennis te maken met drie kunstenaars die vanaf 14:00 tot 17:00 uur aanwezig zijn.