Inloopochtenden peuterspeelzaal Stap In

Is uw peuter al bijna twee en wilt u graag eens een kijkje nemen in één van onze peuterspeelzalen? Dat kan! Peuterspeelzaal de Stap In organiseert namelijk voor haar beide locaties twee inloopochtenden.

Peuterspeelzaal Stap In werkt nauw samen met basisschool De Branding en basisschool De Regenboog en heeft dan ook in beide scholen een locatie. Op beide locaties werken gekwalificeerde leidsters die op een betrokken, professionele en enthousiaste wijze, uw peuter begeleiden. Aan de hand van een thema biedt de speelzaal verschillende activiteiten aan, zodat uw peuter geprikkeld wordt zich verder te ontwikkelen en zijn begrippenwereld te vergroten. Zo wordt de overgang naar de basisschool een stuk eenvoudiger.

Kortom, peuterspeelzaal Stap In is een plek waar uw peuter zich spelenderwijs kan ontwikkelen in een prettige en geborgen omgeving met vaste leidsters!

De leidsters zijn tijdens de inloopochtenden aanwezig om u persoonlijk en vrijblijvend informatie te geven en vragen over de peuterspeelzaal te beantwoorden. Tevens is er de gelegenheid om uw kind in te schrijven.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan ook op:

  • Maandag 10 september tussen 10.00 uur en 11.00 uur
  • Dinsdag 11 september tussen 10.00 uur en 11.00 uur

U bent van harte welkom op:
Peuterspeelzaal Stap In
locatie de Branding
Vespuccistraat 1, Geldrop

( 040-2853838)

Peuterspeelzaal Stap In
locatie de Regenboog
John Davisstraat 1, Geldrop

( 040-83082229)