Start werkzaamheden rioolverzwaring Bosrand

Voor uitbereiding van de afvoercapaciteit van het hoofdriool in de wijk Coevering gaan we conform het Gemeentelijk Rioleringsplan (GRP) een verbeteringsmaatregel aanbrengen langs de weg Bosrand te Geldrop.

Het betreft het aanleggen van een nieuw riool in het trottoir aan de noordzijde van de weg Bosrand vanaf de John Franklinstraat tot en met de Hudsonstraat. De werkzaamheden starten op maandag 3 september 2012 en zijn naar verwachting 3 november 2012 gereed.

Bereikbaarheid

Voor de werkzaamheden moeten de aansluitingen van de weg Bosrand met de John Franklinstraat, Vasco da Gamastraat, Vespuccistraat en Hudsonstraat tijdelijk afgesloten worden. Getracht wordt de afsluitingen zo kort mogelijk te houden. Ook worden de werkzaamheden gefaseerd uitgevoerd zodat de aangelegen straten bereikbaar blijven via alternatieve routes. Op de weg Bosrand zijn geen wegafsluitingen noodzakelijk.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Bas van Lieshout van de afdeling Ruimte. U kunt hem tijdens kantooruren bereiken via telefoonnummer 14 040.

Een gedachte over “Start werkzaamheden rioolverzwaring Bosrand

 1. M 21/08/2012 / 15:26

  Nou ja zeg….waarom moet ik dit op deze site lezen… Ben t nog nergens tegen gekomen… Hadden ze dit niet allemaal eerder kunnen bedenken!
  Moet weer de hele weg open en t ligt er allemaal niet eens zo lang!
  Kunnen ze straks wel wat hogere vluchtheuvels maken!
  Ik ben wel benieuwd wanneer we er van op de hoogte worden gesteld en o ja
  de stoep is net dicht…. Ik heb hier altijd zo’n hekel aan..

  Like

Reacties zijn gesloten.