PvdA politicus Ronald Plasterk komt naar Geldrop en Mierlo

De PvdA afdeling Geldrop-Mierlo meldt met trots dat aanstaande woensdag 22 augustus de nummer drie van de kieslijst van de PvdA, Ronald Plasterk, op bezoek komt in onze gemeente.

Ronald Plasterk is één van de belangrijkste politici van ons land. Hij was van 2007 tot 2010 minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en staat momenteel op de derde plek van de PvdA kieslijst voor de Tweede Kamer.

Op dit moment is Plasterk al een tijd on-tour door Nederland. Afgelopen week nog heeft hij 100 km gelopen, om overal op straat met mensen te praten maar ook met ondernemers en instellingen.

Woensdag brengt Ronald Plasterk eerst een bezoek aan de markt in Geldrop en daarna bezoekt hij kort een aantal maatschappelijke instellingen, zoals de Bibliotheek, The Lounge, Stichting ZuidZorg en hij eindigt bij de Kinderboerderij.

Als u vragen voor hem heeft of hem graag eens wil ontmoeten, kom dan aanstaande woensdagmiddag tussen 13 uur en 14 uur een kijkje nemen op de markt van Geldrop of bij een van de instellingen.

Een gedachte over “PvdA politicus Ronald Plasterk komt naar Geldrop en Mierlo

  1. Harry 19/08/2012 / 10:44

    daar zitten we wel op te wachten pffffff……

    Like

Reacties zijn gesloten.