Vrijwilligersmiddag Wijkcentrum De Dreef

Vrijwilligersfeest Wijkcentrum De DreefOp zondagmiddag de 24e juni was het weer zover:  Wijkcentrum De Dreef hield haar jaarlijkse vrijwilligersmiddag. Dit jaar waren Marlies en Ger van het bestuur “de klos”om een leuke middag voor de vrijwilligers te verzorgen. Er waren een stuk of 50 vrijwilligers, die op de uitnodiging waren ingegaan: het werd dan ook een leuke happening.

Voor de middag begon werd er dit jaar weer sinds jaren aan iemand een vrijwilligerspenning van de gemeente Geldrop-Mierlo uitgereikt. Ton Steenbakkers kwam namens het B&W aan Theo Slegers de vrijwilligerspenning uitreiken. De familie van Theo was op dit heugelijke moment aanwezig.

Na deze plechtigheid werd er overgegaan tot een gezellige middag met vrijwilligers onder elkaar, Marlies en Ger hadden een ieder een lootje gegeven bij binnenkomst. Als je nummer werd geroepen, dan moest je een envelop komen trekken: daarin zat dan een bepaalde opdracht in. Het werd een hele leuke middag met nog leukere opdrachten, iemand moest een rondje om de Dreef lopen; een ander moest 10 eieren pellen binnen een minuut: helaas kon hij dat nooit halen daar er een rauw ei inzat. Ook moesten er bepaalde dansjes gedaan worden tot en met paaldansen. Er waren dus twee heren, die moesten paaldansen.

Om een uur of 17.00 uur werd de bbq aangestoken en de vrijwilligers konden van een lekkere bbq van keurslagerij Seelen genieten.
Voorzitter Bert Gruijters bedankte alle vrijwilligers voor hun inzet en hoopte dat eenieder volgend jaar weer mee blijft helpen met het vrijwilligerswerk.

Bedankt, Marlies en Ger

Bekijk de foto’s van Cor van Dee.