Maandagmiddag

Playbackshow Winter in Wonderland in Wijkcentrum De Dreef 2012De maandagmiddag begon met de prijsuitreiking van de kindercarnavalsoptocht. De jury had zich even teruggetrokken om de 75 deelnemers nog eens goed op een rijtje te zetten. Naast de 9 prijzen waren er ook een 5-tal bijzondere vermeldingen. Helaas was niet iedereen naar de prijsuitreiking gekomen zodat er nog een fraaie beker staat te wachten.

Daarna ging de middag verder met een gezellige playbackshow waarin het talent uit de wijk hun kunsten konden laten zien. De optredens regen zich aaneen tot een muzikaal spektakel. De jury had het niet gemakkelijk. Maar toen de top-3 en de aanmoedigingsprijs verdeeld waren bleken 3 leden van de familie van Eersel in de prijzen gevallen te zijn. Deze muzikale familie hebben we in het geheel op de foto gezet.

De eerste prijs ging naar Boyenne Donkers, de tweede prijs naar Robin van Eersel, de derde prijs naar haar broer Thijs. De aanmoedigingsprijs ging naar het jongste lid van de familie van Eersel Jesse. En zo kwam er weer een eind aan een gezellig middagje Winter Wonderland in Wijkcentrum De Dreef.

Bekijk de foto’s