Mama Kwijt!

Voorleesontbijt bij Stap InOp woensdag 18 januari ’12 was dit een zin die je veel hoorde tijdens het Nationaal voorleesontbijt.  Dit was het geval op de 3 basisscholen de Bron, het Anker en de Regenboog, kinderopvang Korein Amundsenstraat en peuterspeelzaal Stap In,  die samenwerkt met kinderopvang Potje Knor. Deze instellingen zijn allemaal gelegen in de Coevering.

Bovengenoemde instellingen hebben als voorbereiding op het Nationaal Voorleesontbijt allemaal samengewerkt. Daardoor konden ze op de dag van het Nationaal Voorleesontbijt aan alle peuters en kleuters een educatief en creatief programma bieden.

Op alle plaatsen werd voorgelezen uit het boek: “Mama kwijt”, geschreven door Chris Haughton. Het verhaal sprak alle kinderen erg aan. Het boek komt dan ook dicht bij de belevingswereld van de kinderen.

Natuurlijk werd er ook op iedere locatie gezellig samen ontbeten en de meeste kinderen zaten in pyjama aan tafel. Bij basisschool de Bron werden de boterhammen als uilen versierd. En werd er voorgelezen vanuit een uilennest. Op peuterspeelzaal Stap In las oma Marijke voor.

Kortom een geslaagde samenwerking in de Coevering naar aanleiding van het Nationaal Voorleesontbijt 2012!

Team Stap In