‘de ruimte’ in het oude postkantoor van Geldrop is open op 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag.

In ‘de ruimte’ kunt u de expositie Sphere bekijken. Zes kunstenaars tonen hun werk in een heel gevarieerde tentoonstelling. Er zijn schilderijen, keramiek, meubelobjecten, foto’s, tekeningen, grafiek, collages en ruimtelijk werk. Sphere heeft al veel enthousiaste bezoekers getrokken. Kom ook kijken!

Op 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag is ‘de ruimte’ van 1 tot 5 uur open. Op 1e Kersdag zijn we gesloten. In ‘de ruimte’ is het op 2e Kerstdag gezellig en warm. Daarbij wordt u ontvangen met een glaasje warme Glühwein of chocolademelk. De kunst tenslotte verwarmt uw ziel, waardoor u bij vertrek door en door verwarmd bent!

In de aanloop naar Kerstmis is het centrum van Geldrop omgetoverd in wintersfeer. Kijk voor het activiteitenprogramma op www.geldrop-centrum.nl.

De exposities in ‘de ruimte’ zijn gratis toegankelijk. U koopt kunst rechtstreeks van de kunstenaars, dus de prijzen zijn heel aantrekkelijk. Kijk voor meer informatie op www.efekkes.nl/deruimte.

U vindt ‘de ruimte’ in het oude postkantoor aan de Molenstraat 2 in Geldrop. We zijn open op zaterdag- en zondagmiddag van 1 tot 5 uur. Toegang gratis. De expositie duurt nog t/m zondag 8 januari 2012. Bezoekers van ‘de ruimte’ kunnen gratis parkeren op het terrein van het oude postkantoor.