Carnavalsoptocht eindigt niet meer bij De Dreef

De Geldropse carnavalstocht eindigt in 2011 niet meer bij Wijkcentrum De Dreef. Het zal even wennen zijn want na afloop van de carnavalstocht was het altijd gezellig druk in en rond De Dreef. Een goede opmaat voor het carnavalsfeest van de zaterdagavond. In 2012 zal het een heel stuk stiller zijn want de carnavalsvierders eindigen met de optocht in het centrum van Geldrop.

Na het debacle van 2011 waarbij veel deelnemers afhaakten en de optocht ongezellig kort was, is nu besloten voor een nieuwe opzet. De optocht begint in de Almondestraat, gaat via de Sluisstraat, Molenstraat, Langstraat en Korte Kerkstraat naar de heuvel waar de optocht eindigt op het horecaplein. Halverwege februari 2012 weten we op dit een betere opzet is. Wel is te hopen dat er meer deelnemers zijn en meer sfeer en gezelligheid rond de optocht. Het is jammer voor de gezelligheid rond De Dreef.

Een gedachte over “Carnavalsoptocht eindigt niet meer bij De Dreef

  1. Lies 29/11/2011 / 14:16

    Met deze opzet haken er nog veel meer af..je gaat je geld toch niet uitgeven voor een rondje om de kerk..Laat de akert en het ziekenhuis toch ook genieten van de optocht, deze mensen hebben vaak al niets..en ach ze moeten toch iets om het groen koffiehuis vol te krijgen ;-)(lol)

    Like

Reacties zijn gesloten.