Winter in bibliotheek dommeldal

Het heeft even geduurd maar nu is het echt wintertijd. Tijd voor boerenkool, voor warme truien. En voor een goed boek. Tijd dus voor de bibliotheek. Want in de bibliotheek vindt u dat goede boek! Daar ligt ook het recept voor boerenkool èn het breipatroon voor die warme trui.

winterabonnement
De bibliotheek maakt het u makkelijk. Niet alleen met de service van thuis reserveren en verlengen, of met de e-mailattendering (als het geleende bijna terug moet), maar ook met het winterabonnement. Een abonnement voor de wintermaanden: voor een zacht prijsje (€ 12,50) drie maanden genieten van boeken en tijdschriften, van eReaders en DVD’s. Net lang genoeg voor de donkere maanden. En daarna is het weer bijna zomer.

Cadeautip: bibliotheekbon
Natuurlijk is de decembermaand ook bij uitstek geschikt voor een mooi cadeau: de bibliotheekbon. Daarmee geeft de gever 75.000 boeken, tijdschriften en DVD’s cadeau. En de ontvanger krijgt toegang tot romantische boeken, spannende boeken, literatuur, hobby- en studieboeken, documentaires, speelfilms, series, muziek, eBooks, games en nog veel meer. Het ideale cadeau dus voor Sinterklaas, Kerst of verjaardag, voor de vakantie, een geboorte, afscheid van een collega, een jubileum of de trouwdag. Ook als verrassing,of bij een verhuizing. Of zomaar.

Informeert u eens in de bibliotheek.

#alsdebliksemnaardebieb
Via twitter, facebook, de website en/of de digitale nieuwsbrief blijft u op de hoogte van het lezingen- en tentoonstellingsprogramma van bibliotheek dommeldal. En met uw geldige bibliotheekpas krijgt u altijd korting op de toegangsprijs.

Er is dus eigenlijk geen reden om niet even binnen te lopen.