Hij komt, hij komt…

Sinterklaas 2011Alle Sinterklaasliefhebbers zijn welkom op:

  • Zondag 27 november van 15.00 tot 16.00 uur in Kasteel Geldrop
  • Woensdag 30 november om 14.00 uur in Wijkcentrum De Dreef
  • Zaterdag 3 december van 13.00 tot 15.00 uur in Winkelcentrum Coevering

Kasteel Geldrop
Zondag 27 november van 15.00 tot 16.00 uur zal Sinterklaas met zijn pieten op bezoek komen op Kasteel Geldrop. De Bosfreule zal ze ontvangen en is al druk in de weer om het kasteel weer gezellig te maken voor de Sint. Kom samen met je ouders liedjes zingen, pepernoten eten en dansen met de pieten. Sinterklaas komt dit jaar voor KiKa (Kinderen Kankervrij). Je hoeft dus geen kaartje te kopen maar er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor dit goede doel.

Kom dus met zijn allen! Wie het eerste komt, heeft zeker een plaatsje. Voor meer informatie Marie-Jeanne Havers tel. 040 2853322 of kijk op www.kasteelgeldrop.nl/nieuwsenagenda.

Wijkcentrum De Dreef
Lieve kinderen,beste ouders !

Wij hebben een brief gehad van Zwarte Piet waarin staat dat ook dit jaar Sinterklaas weer naar de Dreef komt. Alle jeugdvrijwilligers hebben een vreugdedansje gemaakt van plezier, en wij hopen dat jullie met ons mee komen doen. In die brief stond dat hij komt op woensdagmiddag, en wel op 30 november.

Let dus goed op de kleurplaten die weer verspreid gaan worden via de scholen. Mocht je die nu niet krijgen, kom hem dan snel halen bij de Dreef. Alle kinderen mogen mee komen genieten vanaf de geboorte tot 10 jaar. Wij vragen wel een eigen bijdrage van €2.50. (moeilijk woord he ? dit betekent dat jullie ouders 2 euro 50 mogen betalen per kindje om mee te doen)

Ben er snel bij, want je kan maar inleveren of opgeven bij de Dreef tot 25 november! Wie wil er niet bij zo een leuk feest zijn?

We hopen dat jullie weer allemaal komen. Wij hebben er al helemaal zin in en hopen jullie ook !

Een gedachte over “Hij komt, hij komt…

  1. Lies 01/12/2011 / 19:38

    waar blijven de foto’s van 30-11 sinterklaasmiddag?

    Like

Reacties zijn gesloten.