Kinderboekenweek

Op woensdag 5 oktober start de landelijke Kinderboekenweek.

Ter gelegenheid van deze Kinderboekenweek organiseert Sociaal Cultureel Centrum Hofdael in Geldrop op woensdag 5 oktober aanstaande een  bijzondere Kindervoorstelling  speciaal voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 8 jaar. Natuurlijk zijn ook ouders, opa’s en oma’s, ooms en tantes van harte welkom.

Kinderboekenweek, kinderboekenfeest
Vind jij ’t ook zo leuk, als iemand voor je leest ? Zing je met ons mee, speel je met ons mee ? Doe maar lekker mee, want boeken zijn O.K ! Jeugdtheater van Niks & van Alles verzorgt deze middag een sfeervolle liedjesvoorstelling, met dramaspelletjes, veel interactie en akoestische muziek ,…SAMEN met ’t publiek ! Een reis door kinderboekentijd is zang , dans en leesplezier voor kinderen van 3 TOT 8 jaar én hun ouders/ begeleiders. In het thema v/d kinderboekweek: HELDEN .

Reserveren kan via: http://www.hofdael.nl  of www.vanniksenvanalles.nl of telefonisch op nummer 040 – 2869119. U kunt ook gewoon de kaartjes ophalen in de foyer van SCC Hofdael. Woensdag 5 oktober 14:00 uur. De toegang is 5 5,00 per persoon / kind. Kinderen krijgen op vertoon van hun bibliotheekpas € 1,00 korting voor deze voorstelling.

SCC Hofdael, Molenstraat 23, 5664 HV  GELDROP