Tentoonstelling “werk uit eigen huis” Kasteel Geldrop druk bezocht

De exposanten en tevens vrijwilligers van Kasteel Geldrop denken nu al met veel plezier terug aan de afgelopen weken van exposeren in “hun” kasteel. Door de uitgebreide openingstijden gedurende de zomervakantie hebben veel mensen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om het kasteel te bezoeken.

Positieve enthousiaste reacties voor de mooie presentatie van de kunstwerken, de inrichting en aankleding van het kasteel, de laagdrempeligheid en de prachtige tuin met park gecombineerd met  een stukje historie, maakten voor de mensen die vrijwillig of beroepsmatig met het kasteel van doen hebben, de vakantie tot een sfeervolle en gezellige tijd.

Aangezien men het aantal bezoekers weet, is nu al bekend dat er dit jaar meer bezoekers zijn dan alle andere jaren. Stichting Kasteel Geldrop is dan ook erg blij met de grote opkomst en waardering.

Voor de mensen die het kasteel en de nieuwe tentoonstelling van Pieter Vriends willen bezoeken, kan dat elke zondag tussen 14.00 en 17.00 uur tot en met zondag 30 oktober.

Stichting Kasteel Geldrop dankt de vrijwilligers die hun creatieve werk hebben gepresenteerd en wenst hen veel succes toe.