Sevenclub start bij wijkcentrum.

Zevensclub bij De DreefHet was afgelopen zondagmorgen en middag snel gedaan met de rust, goed 25 wagens van de sevenclub hadden een tourrit door Brabant.

De meeste wagens zijn zelf bouwpakketten van het merk Donkerfort, ook andere uitvoeringen daarvan waren aanwezig. Na een gezellig kopje koffie en een stukje vlaai en uitleg van de rit gingen de wagens op pad. Achteraf hoorden we dat het lastig is om straatnamen te lezen.

Rond 16.00 uur kwamen de bolides weer terug het was een fraai gezicht om de auto’s naast elkaar te zien staan. De rijders konden even bij komen en wat eten, de organisatie vond het voortreffelijk wat Thea en haar mensen weer hadden neer gezet. Veel lof voor wijkcentrum waar ze onder het eten naar een dans van de The Country Jewels Line Dance Club ook was er een gezellig muziek gemaakt door een bandje.

En zo konden de deelnemers en organisatie terug kijken op een gezellige dag en hopen mekaar weer eens te treffen op deze lokatie.

Bekijk alle foto’s

Een gedachte over “Sevenclub start bij wijkcentrum.

  1. A van Tie 06/09/2011 / 17:48

    De naam is Donkervoort (Nederlands merk) of het is een Lotus Super Seven. En als het bouwpakketten zijn dan zijn het neppers op basis van een Ford.

    Like

Reacties zijn gesloten.