'Fraaier Winkelcentrum Coevering'

Uit het Eindhovens Dagblad door correspondent Martin de Bruijne

GELDROP – De zuidelijke entree van Winkelcentrum Coevering in Geldrop wordt aangepast. Super¬marktketen Lidl wil de gevel van de winkel veranderen. De gemeente Geldrop-Mierlo is blij met het plan.

„Het is niet echt een ingrijpende verandering, maar wel een belangrijke”, laat een gemeentewoordvoerder weten. Volgens de gemeente zorgt aanpassing van de zuidelijke entree voor een fraaiere uitstraling. Winkelcentrum Coevering heeft twee ingangen. Bij de zuidelijke entree, gelegen aan de Bosrand, staan rijen met winkelwagens in de open lucht.

De Lidl supermarkt is gevestigd direct bij de ingang van het winkelcentrum. „Lidl wil de gevel van de winkel veranderen. De huidige puien met plint worden vervangen door puien tot op de vloer”, zegt de gemeentewoordvoerder over het verbouwplan dat Lidl heeft ingediend.

De stalling van de winkelwagens wordt overkapt. Voor die overkapping komt een afscheiding waarin de entree van het winkelcentrum wordt geïntegreerd. De gemeente en Lidl hebben in februari overlegd over de plannen. Het college van burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo heeft vorige week ingestemd met het bouwplan.

Een gedachte over “'Fraaier Winkelcentrum Coevering'

  1. A van Tie 18/07/2011 / 12:36

    Zou eindelijk eens moeten gebeuren. Het is toch een trieste deprimerende zooi daar. Dat smerige speeltuintje aan de voorzijde. De ingang naast de apotheek lijkt wel een crematorium. Grijs, Grauw en somber. De verbouwing heeft het alleen maar somberder gemaakt. Jammer.

    Like

Reacties zijn gesloten.