Grote boeken- en platenmarkt voor goed doel

Boekenmarkt voor HaïtiGELDROP- Het is weer tijd voor de jaarlijkse grote boeken- en platenmarkt van Stichting Actie voor Haïti. Duizenden boeken, elpees, videobanden, spelletjes en cd’s worden zondag 26 juni tegen scherpe prijzen verkocht in wijkcentrum De Dreef te Geldrop.

Tientallen tafels staan 26 juni vol met duizenden boeken. Veel romans, vaak nog zo goed als nieuw, stapels pocketboekjes, kinderboeken, naslagwerken over alle denkbare onderwerpen, tijdschriften, stripboeken, complete series en nog veel meer.

Verder nog een collectie elpees, zowel klassiek als populair. Om voor elk wat wils te bieden zijn er ook nog cd’s, videobanden, puzzels en spelletjes.

Voor verzamelaars is er veel moois te vinden en mensen die bijvoorbeeld nog een paar leuke boeken zoeken voor in de vakantieperiode zullen zeker slagen. Alles wordt verkocht tegen zeer scherpe prijzen.

De boeken- en platenmarkt is georganiseerd door Stichting Actie voor Haïti. Deze vrijwilligersgroep is al sinds 2003 actief bezig om geld in te zamelen voor kinderen in Haïti. Meer informatie over de activiteiten van Stichting Actie voor Haïti is te vinden op de geheel vernieuwde website http://www.actievoorhaiti.com

De grote boeken- en platenmarkt op zondag 26 juni is van 10.00 tot 15.30 uur in wijkcentrum De Dreef bij Winkelcentrum Coevering (in de voormalige kerk) te Geldrop. Entree is vijftig eurocent per persoon.