Jeugdartstoernooi

Jeug darttournooi De Dreef 2011Op zondag 5 juni was er voor de eerste keer een jeugdartstoernooi georganiseerd in Wijkcentrum De Dreef. Hierdoor waren er maar 11 kinderen aanwezig. De kinderen werden in drie leeftijdsgroepen ingedeeld. De jongste groep hoefde niet dubbel uit te gooien, maar zelfs toen wat het uitgooien nog een hele kunst.

Het werd een gezellige middag met genoeg ouders aan de kant. Het super spannend toen het op de finales aan kwam, want de kinderen waren aan elkaar gewaagd. Het ging er om spannen, dat merkte we in één van de groepen waar iemand een 10 darter gooide. De tegenstander schrok hiervan wel maar ging meteen een tandje beter spelen. Zo won hij twee partijen uit de best of 3. Het laatste spel ging gelijk op en degene die de 2e ronde won, won ook deze partij. Niet alleen de winnaar, maar ook de ouders waren trots. De verliezer troonde zich sportief en ook hij kreeg een pluim van zijn ouders.

Op de prijsuitreiking stonden trotse en enigszins teleurgestelde jongeren. Helaas kan niet iedereen de hoofdprijs krijgen. In het najaar is iedereen weer van harte welkom voor een sportief revanche. Dit was een geslaagde middag, we willen de tellers en alle vrijwilligers van harte bedanken voor de inzet.

Voor de foto’s klik op http://www.wijkbladcoevering.dse.nl of www.photowerken.com/overige.

Hopelijk zien we elkaar volgende dartstoernooi weer.