22-jarige vrouw wint hoofdprijs Krasloten

Kraslot winnaarEen 22-jarige vrouw uit Geldrop heeft met het kraslot Slechts €1,-  de hoofdprijs van 25.000 euro netto gewonnen. Dit is tevens de laatste hoofdprijs uit de serie. De vrouw gaf haar laatste euro uit in de hoop een leuke prijs met dit kraslot te winnen. De gelukkige winnares kocht het kraslot bij Primera Coevering in Geldrop.

“Ik stond in de winkel en voelde in mijn zak of ik nog een euro had. Ik vond een twee euromunt en kocht daarmee twee krasloten van Slechts €1,-. Op het eerste kraslot viel geen prijs. Het tweede lot bevatte de hoofdprijs! Ik was door het dolle heen en kon het niet geloven. Het kraslot heb ik in mijn huis op verschillende plaatsen bewaard. Ik wist gewoon niet waar ik het lot moest laten. Van het prijzengeld ga ik een deel op mijn spaarrekening zetten en een deel aan het huis besteden,” aldus de gelukkige winnares.

Het winnende kraslot
Het winnende kraslot is gekocht bij Primera Coevering aan de WC Coevering 9-11 in Geldrop. Hier wordt woensdag 1 juni om 11.00 uur door Krasloten een grote taart aangesneden om het winnen van de hoofdprijs aldaar te vieren. Daarnaast worden er gratis krasloten aan iedereen ouder dan achttien jaar uitgedeeld. Hiervoor geldt: op = op.