Zo moet het NIET!

Zwerfvuil in de CoeveringOp het veld bij de Windhondenrenbaan heeft iemand een aanhangwagen rommel op het veld gedumpt. Waarschijnlijk om een paar euro bij de Milieustraat uit te sparen. Graag zou je zo’n gast een stevige bekeuring willen geven. Het ziet er niet uit en zo moet het niet. Als je wel geld hebt om spullen te kopen moet je ook geld hebben om het weer op te ruimen. Gewoon naar de milieustraat.

3 gedachtes over “Zo moet het NIET!

 1. Joseph 18/05/2011 / 19:16

  Schandalig dat iemand die paar tegels weggooit, gooi het in je eigentuin viespeuk. Maar dit zet me ook aan het denken, Als de gemeente € 10,- euro rekent per auto. is volgens mij weer diefstal.. is omgerekend, en sommige doen het nogsteeds 25 GULDEN!! Gemeente doe iets aan die absurd hoge prijzen, anders gaan we dit gedrag helaas veel vaker zien..

  Like

 2. Robert 22/05/2011 / 15:35

  De gemeente mag van mij best wat belastingen omhoog gooien in in ruil voor dat gratis afval wegbrengen bij de milieustraat. Dat krijgen we hoop ik niet meer van deze wantoestanden. Asociaal zeg.

  Like

 3. A van Tie 23/05/2011 / 23:32

  Schande dat men z’n rotzooi zomaar dumpt. Geef de mensen gelegenheid om hun grofvuil GRATIS weg te brengen. In Eindhoven kan dit gewoon op de stadspas. En dus maak ik gebruik van de Eindhovense stadspas van anderen.

  Like

Reacties zijn gesloten.