Sociaal Cultureel Centrum Hofdael

Beste bezoeker van Sociaal Cultureel Centrum Hofdael in Geldrop,

Op dit moment zijn wij volop in de weer met de voorbereidingen van ons nieuwe theaterseizoen. Ondanks sommige sombere berichten over bezuinigingen en BTW verhoging gaan wij weer ons uiterste best doen omvoor u een leuk en gevarieerd theater- en filmprogramma samen te stellen. Wij kunnen uw hulp daarbij heel goed gebruiken……

Zie onze website:
http://www.hofdael.nl/Grosslijst_Osslijst_Filmhuis_Hofdael_Seizoen2011.pdf.

Wij willen u vragen om uit deze lijst van 26 films een keuze te maken ( maximaal 8). U kunt uw keuzeformulier naar ons mailen, per post op sturen, of gewoon even afgeven in SCC Hofdael. Ook dit jaar verloten wij onder de inzenders 5 x 2 toegangskaartjes voor een film naar keuze.

Wist u overigens dat SCC Hofdael een nieuwe Blu Ray speler én een nieuwe 3D beamer heeft ? In de zomermaanden zullen we het filmdoek een nog betere plaats geven in onze theaterzaal. Ook het theaterprogramma begint al weer aardig ingevuld te worden. Binnenkort zal onze nieuwe website gepresenteerd worden en kunt u ons ook gaan volgen via Twitter. Wij willen u graag op de hoogte blijven houden.

Kortom: er is volop “werk aan de winkel” in SCC Hofdael, wij hebben er zin in! Heeft u vragen, opmerkingen, reacties of suggesties over deze mail in het bijzonder of SCC Hofdael in het algemeen, neem dan svp contact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Harald van Haaren Directeur Sociaal Cultureel Centrum Hofdael
Molenstraat 23 5664 HV Geldrop www.hofdael.nl info@hofdael.nl 040-2869119

5 gedachtes over “Sociaal Cultureel Centrum Hofdael

 1. A van Tie 10/05/2011 / 00:33

  Hofdael is een gemiste kans. Kleine lokale evenementen zijn niet de moeite van het kijken waard. Wat dat betreft heeft Nuenen met het klooster een veel betere aanpak en haalt men de mensen van buiten de gemeente naar Nuenen. JAMMER!

  Like

 2. Peter Coolen 12/05/2011 / 13:22

  Mag ik aan jou vragen hoe Nuenen het aanpakt? Dat zou je niet onderbouwde kritiek kunnen verduidelijken…..

  Like

 3. A van Tie 21/05/2011 / 21:49

  Waarom heeft Peter Coolen overal commentaar op? Als ik ergens op reageer dan is dat om dat ik een mening ergens over heb. En als dat niet de mening van Peter Coolen is dan komt er een pissige reactie. Ik begrijp best wel dat een amateurredactie het wel eens moeilijk heeft maar kritiek ontvangen is heel wat anders dan een kort lontje.Kijk dan eens verder dan de gemeentegrens van Geldrop, hoef je niet verder dan Nuenen te gaan.
  p.s. trek het je niet persoonlijk aan.

  Like

 4. Peter Coolen 22/05/2011 / 00:34

  Alle kritiek is welkom als die tenminste hout snijdt……

  Like

 5. A van Tie 23/05/2011 / 20:54

  Bedankt voor het compliment.

  Like

Reacties zijn gesloten.