Parkeren winkelcentrum

Parkeren bij het WinkelcentrumHet is de laatste tijd zoeken geblazen naar een vrije parkeerplaats op de zaterdagen. Een volle parkeerplaats is goed nieuws voor de winkeliers. Hoe drukker hoe beter. Meer vervelend is het voor de mensen die een vrije plaats moeten zien te vinden. Wel moeten we hier de aantekening maken dat veel wijkbewoners met de auto gaan winkelen waar dit ook lopend of met de fiets had gekund. Zelfs bij de huidige hoge benzineprijzen blijft de auto maar moeilijk thuis staan.

Het parkeerprobleem kan eenvoudig worden aangepast. Langs de Lidl ligt een brede (nutteloze) stoep en een groenstrookje. Deze groenstrook kan eenvoudig worden omgebouwd tot parkeerplaats. Hierdoor kunnen zeker 10 parkeerplaatsen worden toegevoegd aan parkeerplaats aan de Bosrandzijde van het Winkelcentrum.

We komen het volgende Wijkblad terug op het parkeren rond het Winkelcentrum.

4 gedachtes over “Parkeren winkelcentrum

 1. A van Tie 10/05/2011 / 00:25

  Dom artikel, Laat mensen zelf uitmaken of ze met de auto boodschappen gaan doen of niet. Drie volle tassen te voet of met de fiets is niet te doen. En het is maar een klein beetje benzine dat men verbruikt om binnen Geldrop boodschappen te doen. Dus geen betutteling en napraten laat volwassen mensen zelf uitmaken hoe ze hun boodschappen gaan doen.

  Like

 2. Peter Coolen 12/05/2011 / 13:27

  @ A. van Tie

  Het wijkblad heeft het doel zaken te constateren en eventuele oplossingen aan te dragen. Wellicht iets wat jij ook eens zou kunnen doen…..

  Like

 3. Joseph 18/05/2011 / 19:23

  Eigenlijk is het een luxe probleem, eindelijk komen er wat meer mensen in het winkelcentrum.. is het weer niet goed..

  Like

 4. Joseph 18/05/2011 / 19:31

  Ik ben het wel eens met
  @A van Tie Zegt: mei 10th, 2011 op 00:25
  Als je heel de hard gewerkt hebt is het toch wel fijn om met de auto te gaan.. al is het maar om de overvolle boodschappen tassen mee te nemen…

  Like

Reacties zijn gesloten.