Sam’s Kledingactie

Doe mee met de kledinginzamelingsactie van Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood in Geldrop en Mierloen steun het goede doel!

Op zaterdag 9 april vindt in Geldrop en Mierlo weer de kledinginzamelingsactie van Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood plaats. U kunt dan uw goede, nog draagbare kleding, schoeisel en huishoudtextiel in gesloten plastic zakken afgeven bij de volgende adressen op genoemde tijden:

Geldrop van 11.00 tot 13.00 uur
Brigidakerk, Nieuwendijk 2
Maria en Brigidakerk, Papenvoort 4
De Dreef, Winkelcentrum Coevering 30

Sam’s Kledingactie zamelt al sinds 1967 kleding in en is daarmee één van de oudste, charitatieve kledinginzamelaars van Nederland. Bij de kledinginzameling wordt Sam’s Kledingactie ondersteund door 1.400 vrijwilligers. De ingezamelde kleding wordt verkocht aan sorteerbedrijven. Met de opbrengst hiervan steunt Sam’s Kledingactie de projecten van Cordaid Mensen in Nood. Een groot deel van deze middelen gaat naar een ‘droogteproject’ in Kenia. Binnen dit project worden mensen geholpen om zich te wapenen tegen de steeds vaker voorkomende droogteperiodes bijvoorbeeld door de aanleg van waterreservoirs.