40-jarig jubileum IVN Geldrop

40-jarig jubileum IVN Geldrop 2011Vandaag werd het 40-jarig jubileum van IVN Geldrop in de Kasteeltuin gevierd. Prachtig weer zorgde er mede voor dat het een zeer feestelijke dag werd. Een afwisselend programma zorgde ervoor dat alle genodigden en aanwezigen zich opperbest vermaakte.

Er is een ruime foto-serie gemaakt om u een indruk van deze leuke dag te geven.

Na de binnenkomst met koffie werden 6 jubilarissen door Burgermeester Donders onderscheiden. In de “trouwzaal” van het kasteel was het gezellig druk en werd er regelmatig gelachen om de kwinkslagen van onze burgermeester. Aan het einde werd door PvdA/Groen Links een aanmoedigingsprijs overhandigd aan voorzitter Hans Egmond vanwege de waardering voor het IVN.

Na dit officiële gedeelte volgde een lunch die door de vrijwilligers van het IVN was voorbereid.

Na de lunch was de opening van de tentoonstelling “Poep en zo”. De opening werd muzikaal ondersteund door “Verhoeven en De Bijl”. Als zanger stond de bekende boswachter Mari de Bijl van Brabants Landschap voor de microfoon. De tentoonstelling was, zoals elk jaar, de moeite van een bezoekje waard.

Het middag programma bestond uit de uitslag van de kinderfotowedstrijd waarbij de 3 beste fotografen een klein presentje ontvingen. In de kasteeltuin was voor de kinderen van alles georganiseerd. Mede door het prachtige weer was het lekker druk en vermaakte iedereen zich opperbest.

Als laatste werden de aanwezigen getrakteerd op een speciaal concert. Het was een virtuele muzikale IVN lentewandeling.

En zo kwam er een einde aan een mooie dag en een mooi jubileum van IVN Geldrop.