De Kaboutermiddag

KaboutermiddagOp zondagmiddag 23 januari was er een heuse kaboutermiddag in wijkcentrum De Dreef. Er waren veel kabouters aanwezig om de kinderen te plezieren. Om 14.00 uur was het zover, de kinderen mochten naar binnen. Er was veel te doen, in iedere ruimte was er activiteit.

Er was een voelkabouter die liet je dingen voelen terwijl je ze niet kon zien, een opmaakkabouter bij wie  je een lekker zandgebakje kon opmaken, een geluidkabouter waarbij je geluiden moest raden. In de hobbyruimte was knutselkabouter aanwezig, daar kon je paddenstoelen maken of iets anders leuks. In de bestuurkamer zat een voorleeskabouter. In de grote zaal was het helemaal leuk, daar zaten een ranjakabouter, tekenkabouter, puzzelkabouter, koekhapkabouter en een ruikkabouter. Als laatste was een chocoladefonteinkabouter met een heus fontein waar chocolade uitkwam. Je kon daar een stukje banaan of marshmallow aan een stokje doen en dan in de fontein dopen.

Op het eind was er een verrassing; er werd een kampioen van de kleurwedstrijd gekozen.

De kinderen vermaakte zich opperbest. Er waren kinderen bij die voor een 2e ronde gingen. Het drukst was het met de hobbykabouters, die moesten hard werken. Voor de 35 kinderen is dit een supergeslaagde middag geworden.

Alle kabouters bedankt .

Bekijk alle foto’s.