Kerstgala disco

Kerst Gala DiscoOp zondagmiddag  19 december hield De Dreef haar kerstgala disco. Hiervoor was de Geldropse zanger Eric uitgenodigd. Eigenlijk is het beter om het de Coeveringse zanger te noemen, want Eric woont in onze wijk.

Om 14.00 uur werd de deur geopend en konden de kinderen via een rode loper de grote zaal betreden. Van daar werden ze naar de fotograaf gedirigeerd voor de galafoto. Bepaalde kinderen wilde niet alleen op de foto, dat was wel een beetje eng. Geen probleem, ze mochten ook met z’n tweeën op de foto. Vervolgens werden ze door een gastvrouw welkom geheten.

Na de opening door Marlies werden de beentjes van de vloer gedaan. Eric heeft mooie liedjes gezongen en met de kinderen mee gedanst en in de polonaise mee gelopen. De kinderen vonden het een keigave middag. Het was jammer dat er weinig kinderen waren. Kwam het door de sneeuw of door de koopzondag? We weten het niet.

Het kon de pret niet drukken, bijna op het eind was er nog een glas heuse champagne (appelsap met prik) en een snee kerstbrood. Hiermee werd er een toast uitgebracht. Iedereen wenste elkaar fijne dagen toe. Iedereen tot volgend (disco) jaar.

Bekijk de foto’s