Fotowedstrijd IVN Geldrop

Fotowedstrijd IVN GeldropIVN Geldrop bestaat 40 jaar
In 2011 bestaat IVN Geldrop 40 jaar. Dat zal niet ongemerkt voorbij gaan. Het hele jaar door vinden extra activiteiten plaats, naast de gebruikelijke (jeugd)activiteiten, excursies, landschapswandelingen, lezingen, workshops en wilgen knotten. Op 20 maart vieren we de hele middag feest in en rond de Paardestal, in de kasteeltuin. Dat kun je al in je agenda noteren!

Als eerste activiteit heeft IVN Geldrop een fotowedstrijd voor de jeugd georganiseerd.

Wie mag er mee doen?
Je hoeft geen lid te zijn van IVN Geldrop om deel te nemen. Iedereen tot 16 jaar mag inzenden, al dan niet geholpen door moeder, opa, tante, buurman of vriend. Laat ze gerust een handje helpen om de winnende foto te maken. Het moet natuurlijk wel jóuw foto blijven: jíj kiest het onderwerp.

Wat kun je inzenden?
Alle foto’s die je mogelijk acht van de natuur in en rond Geldrop. We willen er wel een uitleg bij waarom je vindt dat juist deze foto zou moeten winnen.

Mag je meerdere foto’s insturen? Ja, waarom niet? Coole collages? Ja, ook dat mag. Zwart-wit, kleur, sepia, bewerkt, onbewerkt, met een telefoon of met een EOS, het maakt niet uit. Leg vast en stuur in.

De foto moet digitaal aangeleverd worden.

Waar naar toe sturen?
Stuur vóór 1 maart een e-mail met bijlage naar ivngeldrop@gmail.com en wij doen de rest.

Uiteraard zal een kundige jury zich over de foto’s buigen. Er zijn een paar leuke prijzen te winnen. De 12 beste inzendingen komen in ieder geval op een verjaardagskalender. De winnaars worden op 20 maart bekend gemaakt tijdens de feestmiddag in de Kasteeltuin.

De Jubileumcommissie van IVN Geldrop